Over Solvictum Zeilmakerij

Onze zeilmakerij richt zich op de verkoop van standaard buiskappen voor de meest voorkomende sloepen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, voor de productie van onze sloepkappen wordt dan ook uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen.  

Ook vinden wij uitstraling erg belangrijk, daarom zijn de kappen ontworpen door Fred Schot, een veel geroemde zeilmaker die bekend staat om zijn prachtige design en uitmuntende pasvorm. In het ontwerpproces hebben wij ervoor gekozen om al de bootkappen standaard van alle opties voorzien, dit heeft vele voordelen. Zo zijn alle kappen makkelijk in gebruik, hoeft u niet te kiezen uit een tal van opties en kunnen wij een voorraad aanhouden waardoor wij snel kunnen leveren. 

Hoge kwaliteit

Door te werken met de modernste technieken, eersteklas materialen en ontwerp door Fred Schot heeft elke kap de perfecte pasvorm, daarnaast zijn al onze kappen van alle opties voorzien.

Scherpe prijzen

Voor uw gemak hebben wij vele kappen op voorraad gemaakt. Hierdoor kunnen wij u het hele jaar lang het scherpste tarief aanbieden.

Snelle service

Voor zowel uw als ons gemak worden alle kappen standaard rijk uitgerust. Zo hoeft u enkel een kleur te kiezen, kunnen wij voorraad houden en zo de kortste levertijden hanteren.

Heeft u ergens een vraag over?

Partners van Solvictum

Solvictum en haar partners zorgen er samen voor dat uw boot er ten alle tijden op zijn opperbest uitziet en voldoen aan vrijwel al uw wensen op het gebied van zeilmakerij. 

 

Bootzeil Repareren

Bootzeilrepareren is dé specialist in reparatie en refit van bestaande bootkappen en dekzeilen. Door onze uitgebreide ervaring in reparatie-/en aanpassingswerkzaamheden, snelle service en oog voor detail kunnen wij u een reparatieservice aanbieden als geen ander, zo kunt u bij ons s’ ochtends uw bootzeil komen brengen en deze vaak in de loop van de dag alweer ophalen.