Hoge kwaliteit!
Scherpe prijzen!
Snelle service!

Crescent Bootkappen

Over de Crescent bootkappen van Solvictum

Professionele bescherming 

De Crescent Allure 21 standaard kap bestaat uit verschillende onderdelen, allemaal met het doeleinde om uw sloep te beschermen. Door de sluitingen van nikkel zal waterschade of lekkages een van uw minste zorgen zijn. Doordat nikkel tot de non-ferro metaal groep behoort roest het niet. Naast deze sluitingen beschermt ook de biesband de sloepkap tegen vochtdoorslag en slijtage. Om de kap zijn mooie kleur te laten behouden zijn zowel de biesband als de rest van het doek gemaakt van UV bestendige materialen. De kap, gemaakt van polyester acryl van het merk Sunbrella, is makkelijk te reinigen door middel van lauw water en een borstel.
 

Gebruiksvriendelijk 

Om het u als eigenaar van deze kap zo simpel mogelijk te maken, is de kap ontwikkelt met meerdere comfort eigenschappen. Zo is het doek gemaakt van een adembare stof die kleine deeltjes lucht doorlaat en dus geen hitte vasthoudt. Aan de voorkap zijn ook drie ramen geïnstalleerd waarvan het middelste raam eenvoudig oprolbaar is door de ritssluitingen die ernaast zijn geplaatst. Als laatste hebben we ook de montage en demontage van het doek zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt door de buishoezen te voorzien van ritssluitingen.     
 

Eenvoudig bestellen bij Solvictum 

Om u optimaal te laten genieten van uw aankoop hebben wij het bestellingsproces ervan ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is de kleur aan te geven waarin u de kap graag wilt ontvangen en te kiezen of u eventueel voor nieuwe oersterke RVS-beugels wilt gaan. Wij geven hierna meteen aan of de kap op voorraad ligt. Mocht dit niet het geval zijn, laten wij ook meteen zien wanneer we de nieuwe voorraad verwachten. Na deze stappen is het enige wat u nog hoeft te doen wachten tot wij de kap leveren. Tijdens de levering op locatie laten we de kap door een gespecialiseerd team installeren.

Wanneer moet ik nieuwe RVS beugels bestellen bij mijn bootkap?

U heeft een nieuw RVS-buizenframe nodig indien er nog geen kap op uw boot zit of wanneer het huidige frame verbogen of incompleet is.