Hoge kwaliteit!
Scherpe prijzen!
Snelle service!

Over de Menken Maritiem bootkappen van Solvictum

Waarom Solvictum? 

Simpel, omdat het overbodig is om weken op een buiskap te wachten. Al meer dan 50 jaar is Fred Schot, zeer geprezen partner van Solvictum, actief als zeilmaker. In al die jaren heeft hij duizenden sloepen voorzien van een stijlvolle maar praktische bootkap. Enkele jaren nam hij afscheid van de zeilmakerij door zijn bedrijf te verkopen. Het afscheid was echter van korte duur. Het maken van dekzeilen en voornamelijk bootkappen met een perfecte pasvorm is en blijft een prachtig vak. Deze keer moest het echter anders. In 50 jaar is er namelijk veel veranderd. Althans; in vrijwel elke branche is veel veranderd. Schaalvergroting en het houden van voorraden, zodat wachttijden drastisch verkort konden worden, bleek een uitkomst voor veel booteigenaren. Zodoende ontstond al snel het idee om de traditionele manier van produceren en verkopen achter wegen te laten. Want een goede, stijlvolle sloepkap hoeft niet duur te zijn of een lange wachttijd te hebben. Wij bewijzen dat men niet lang hoef te wachten en ook niet dik hoeft te betalen voor kwaliteit. Ook niet voor een  buiskap voor een boot van Menken Maritiem. 

Hoe werkt de aanschaf van een buiskap voor uw Menken Maritiem boot? 

Onze website is net zo eenvoudig als onze service. Selecteer de keuze voor uw Menken Maritiem bootkap. Op de volgende pagina krijgt u meteen de verschillende opties te zien. Ondanks onze werkwijze met voorraden bieden wij buiskappen in verschillende kleuren. Ook kunnen wij al onze sloepkappen voor de modellen van Menken Maritiem voorzien van oersterke RVS-beugels. Bij elke optie wordt direct de prijs en voorraad weergegeven. Na enkele klikken kan u binnen no time gebruik maken van een nieuwe buiskap! 

Door iedereen te monteren 

Gezegend met twee linkerhanden en bang voor de montage? Wees gerust; de montage is buitengewoon eenvoudig. Onze buiskappen zijn namelijk voorzien van buishoezen, waarmee het doek op het frame wordt gemonteerd. Doordat deze voorzien zijn van ritssluitingen is de montage en demontage erg gemakkelijk. 

Snel, prijsgunstig en kwalitatief goede materialen plus ontwerp 

Eenvoud en snelheid; twee termen die het bestel- en leveringsproces van onze buiskappen het best omschrijven. Deze omschrijving gaat gelukkig niet op voor onze kappen zelf. Doordat wij werken met de modernste technieken en materialen heeft elke kap de perfecte pasvorm. Ook zijn de kappen voorzien van al de mogelijk opties, zodat eindeloos overleg niet meer nodig is. De keuze is niet meer nodig, alle denkbare mogelijkheden zijn opgenomen in het ontwerp. Efficiënt voor u en voor ons! Ook de keuze voor kwalitatief materiaal was niet moeilijk. RVS-beugels, RVS-bevestigingsmateriaal en hightech doek zijn de drie materialen die terugkomen in al onze buiskappen. De keuze voor deze materialen in combinatie met het meest een innovatief productieproces biedt een kwaliteitsniveau die ondenkbaar is voor deze prijs. Kiest u ook voor kwaliteit en uitstraling? Doorloop dan snel ons eenvoudige bestelproces. 

Wanneer moet ik nieuwe RVS beugels bestellen bij mijn bootkap?

U heeft een nieuw RVS-buizenframe nodig indien er nog geen kap op uw boot zit of wanneer het huidige frame verbogen of incompleet is.